Conferència, col·loqui, xerrada ...

 

l format pot ser diferent perquè diferents seran els públics i, sobretot, els temes al voltant dels quals girarà la xerrada. Es pot parlar d’aventura, de globus, de raids en moto, de viatges, de geografia, d’aventurers, d’expedicions ... o de tot plegat. I parlant de tot això parlarem de passió, d’entrega, d’esforç, d’autoestima, d’amistat, d’iniciativa i, també, d'emprenedoria.

Tot parlant de la nostra aventura en globus per Àfrica puc parlar de Jules Verne i de com aquest s’inspirà amb les notes i els mapes de Burton i Speke quan buscaven les fonts del Nil ... i com buscant gas per al nostre globus ens aturem a descansar sota el mango en què Stanley deixà anar el famós “Dr. Livingstone, I presume?”

Puc parlar, és clar, de com es comença fent proves amb un tub d’estufa i s’acaba venent a tot el món dos globus per setmana.  

Es pot parlar de geografia, de muntanyes, deserts, selves, sabanes, cataractes i deltes de rius a la sorra. Com pots escoltar el so del mar i com és de diferent dormir al desert, a 6.500 metres d’alçada o a sota l’estrella polar. I com ets feliç a tot arreu descobrint el que desconeixes.

Conferència, col·loqui, xerrada ... el que calgui!
amb el material audiovisual necessari (pel·lícules, reportatges TV, fotos ...).
formulari de consulta
propostes, agenda, pressupost ...
inici pàgina Josep Mª Lladó i Joan Comellas probant el primer cremador, jo faig la foto ... des de darrera d'un cotxe Globus "Nebuta" (Japó), representa el tigre i el drac (Ying-Yang) Jules Verne Henry Morton Stanley troba David Livingstone, Ujiji 1871